Фармацевтична технологія : навч. посіб. для практ. занять фармацевтів (вторинна спеціалізація) за спеціальністю «Фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія для практичних занять фармацевтів (вторинна спеціалізація) зі спеціальності «Фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки фармацевтів спеціальності «Фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія». Посібник містить інформацію з питань взаємодії лікарських засобів під час виготовлення та застосування, основних елементів належної аптечної практики, належної практики зберігання, особливостей виготовлення ліків для дітей, технологічних аспектів виготовлення косметичних засобів різних форм випуску.
Keywords: фармацевтична технологія; фармація