Систематизований збірник тестових завдань з акушерства та гінекології - Залізняк, Владислав Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник тестових завдань включає в себе більше трьохсот тестів з основних розділів акушерства, гінекології і репродуктологїі та відповідає програмі з дисципліни. Він спрямований на поліпшення підготовки студентів VI курсу І медичного факультету до ліцензійного іспиту “Крок 2”, оскільки значну його частину складають матеріали цього іспиту за останні роки, а також деякі тести з американського медичного ліцензійного іспиту (USMLE). Виконання запропонованих тестів дозволить об’єктивно оцінити підготовку студентів та краще адаптувати їх до ліцензійного іспиту “Крок 2”.