Дослідження накопичення похідних азулену в лікарський рослинній сировині перспективних видів роду Асhillea L. - Дуюн, Ірина Федорівна; Мазулін, Олександр Владиленович; Смойловська, Галина Павлівна (My University, 2018)
Метою роботи було: визначення накопичення ефірної олії та похідних азулену в траві деревію горбкового (Achillea collina J. Becker ex Reichenh.) та д. подового (Ach. micranthoides Klok.).