Психофеноменологічна характеристика жінок із розладами особистості і сімейною дезадаптацією - Курило, Віталій Олексійович; Kurilo, V. O. (My University, 2012)
У даній публікації представлено результати спеціалізованого клініко-психофеноменологічного обстеження жінок із розладами особистості, що мають місце разом із ознаками сімейної дезадаптації. Проведений аналіз компонентів психотерапевтичної діагностики, окремо ж виявлених в них клінічних психотерапевтичних ефект-синдромів. This article presents the results of specialized clinical psychophenomenology survey of women with personality disorders, properties, paired with the signs of family maladjustment. The analysis of the components of psychological diagnosis, in particular, they identified the clinical therapeutic effects of syndromes.
Psychofenomenology Characteristics Women With Personality Disorders And Family Dezadaptation
Keywords: сімейна дезадаптація; розлади особистості; психотерапевтична діагностика; клінічні психотерапевтичні ефект-синдроми; family desadaptation; personality disorders; psychotherapeutic diagnosis; clinical psychotherapeutic effect-syndromes