Випадок вкрай тяжкого перебігу Covid-19 у вагітної, який завершився летально - Пак, Катерина Анатоліївна; Черкаський, В. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета роботи – проаналізувати клінічний випадок вкрай тяжкого перебігу COVID-19 у вагітної, який завершився летально. Матеріал та методи. Проведено аналіз медичної документації померлої хворої П. 33 років, яка була госпіталізована до пологового будинку в термін 37 тижнів вагітності з ознаками негоспітальної полісегментарної пневмонії, асоційованої з COVID-19 (карта хворої № 1303).
Keywords: тези