Читання, як один із видів самостійної роботи студентів - Соляненко, Олена Леонідівна (Харків : Вид-во НФаУ, 2016)
В наш час сучасне суспільство потребує нової інформації, а з урахуванням стрімкого розвитку технологій, спеціаліст в тій чи іншій сфері повинен бути своєчасно компетентним у власній професії. В зв’язку з цим підвищується нагальна потреба у студентів немовних вишів в використанні інформації в курсових роботах (розробках), дипломних проектах.