Створення онлайн-курсу для підготовки до ліцензійного іспиту "Крок -1. Фармація" на кафедрі аналітичної хімії ЗДМУ - Васюк, Світлана Олександрівна; Коржова, Алла Станіславівна; Жук, Юлія Миколаївна; Нагорна, Наталія Олександрівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Тестовий іспит "Крок-1. Фармація", введений у 2000 р., є складовою частиною державної атестації та засобом стандартизованої діагностики рівня професійної компетентності за спеціальністю "Фармація" . Метою даного іспиту є встановлення відповідності рівня професійної компетентності студента мінімально необхідному рівню відповідно до вимог державних стандартів вищої освіти. Для допомоги студентам у підготов- ці до ліцензійних іспитів у Запорізькому державному медичному університеті створені online-курси на платформі edX.