Навчально-методичні проблеми підготовки науковців до складання міжнародного іспиту з англійської мови - Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Сазанович, Лариса Вікторівна (Тернопіль: ТДМУ Укрмедкнига, 2018)
У доповіді розлянуто навчально-методичні проблеми, що постають перед викладачами-мовниками під час підготовки дорослих студентів до складання міжнародного іспиту з англійської мови, як от: відсутність навчальних матеріалів разрахованих на таку специфічну аудиторію. Текст доповіді включено до матеріалів XV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю.
Keywords: методика викладання; міжнародний іспит; англійська мова; дорослі студенти