Загальна нозологія. Типові патологічні процеси патофізіологія органів і систем - Колесник, Юрій Михайлович; Абрамов, Андрій Володимирович; Ганчева, Ольга Вікторівна; Жулінський, Володимир Олександрович; Ковальов, Микола Михайлович; Василенко, Гліб Володимирович; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Іваненко, Тарас Васильович; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Тіщенко, Сергій Вікторович (My University, 2017)
Методичні розробки з патологічної фізіології для студентів II медичного факультету за спеціальністю: «Лабораторна діагностика»
Keywords: загальна нозологія; типові патологічні процеси; лабораторна діагностика