Аспекти діагностики вузлової тиреоїдної патології на фоні хронічного аутоімунного тиреоїдиту - Зимня, Катерина Олександрівна; Рилов, Андрій Іванович; Данилюк, Михайло Богданович (My University, 2021)
Мета. Провести аналіз результатів тонкоголкової аспіраційної біопсії та оцінити їх інформативність при постановці діагнозу у пацієнтів з вузловими утвореннями щитоподібної залози на фоні хронічного аутоімунного тиреоїдиту.
Keywords: тези доповідей