Сегментація потенційних споживачів лікарських препаратів заліза на підставі даних про поширеність залізодефіцитної анемії - Мнушко, З. М.; Вальдовський, А. О.; Мнушко, З. Н.; Вальдовский, А. А.; Mnushko, Z. N.; Valdovskyi, A. A. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Проаналізовано основні патологічні та фізіологічні стани, що призводять до розвитку дефіциту заліза у різних групах населення. На основі статистичних даних про поширеність залізодефіцитної анемії серед представників сформованих груп виконано сегментацію потенційних споживачів препаратів заліза та визначено їхні частки від загальної сукупності. Проанализированы основные патологические и физиологические состояния, которые приводят к развитию дефицита железа в разных группах населения. На основе статистических данных о распространенности железодефицитной анемии среди представителей сформированных групп проведена сегментация потенциальных потребителей препаратов железа, а также определены их доли от общей совокупности. The main pathological and physiological conditions that cause iron deﬁciency in different populations were analysed. Based on the statistical data of the prevalence of iron deﬁciency anemia among formed groups the segmentation of potential consumers of ferric medicines were designed, as well as their share of the total population was identiﬁed.
Сегментация потенциальных потребителей лекарственных препаратов железа на основе данных о распространенности железодефицитной анемии
Segmentation of the potential consumers of ferric medicines based on data of iron defi ciency anemia prevalence
Keywords: залізодефіцитна анемія; захворюваність; сегментація споживачів; потенційні споживачі; железодефицитная анемия; заболеваемость; сегментация потребителей; потенциальные потребители; iron deﬁciency anemia; sickness rate; consumer segmentation; potential consumers