Особливості викладання медичної хімії англомовним іноземним студентам на кафедрі аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету - Монайкіна, Юлія Віталіївна; Васюк, Світлана Олександрівна (My University, 2016)
У статті представлено особливості та проблеми викладання медичної хімії англомовним іноземним студентам на кафедрі аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету, досвід їх вирішення та удосконалення роботи у цьому напрямку.