Особливості образотворчого мистецтва пацієнтів з тяжкими психічними розладами (порівняльний аналіз) - Перепечка, Т. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: Виявити нозоспецифічні ознаки та диференційно-діагностичні критерії творчості при ТПР на підставі порівняльного аналізу образотворчої продукції пацієнтів з шизофренією (ГД1), психічними розладами внаслідок органічного ураження мозку (ГД2) та шизоаффективним розладом (ГД3).
Keywords: тези доповідей