Особливості перебігу гострого періоду інфаркту міокарда з елевацією сегмента ST у пацієнтів після первинного коронарного втручання - Кисельов, Сергій Михайлович; Савченко, Ю. В. (My University, 2020)
Мета – встановити особливості клінічного перебігу гострого періоду інфаркту міокарда з елевацією ST у пацієнтів після реперфузійної терапії.
Keywords: тези доповідей