Перспективи удосконалення післядипломної підготовки у вищих медичних навчальних закладах - Саржевський, Сергій Никодимович; Саржевська, Людмила Едуардівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Провідна мета післядипломної освіти – збереження на високому рівні, поглиблення, розвиток досвіду та навичок. Медичне післядипломне навчання специфічне особливими відносинами курсанта та викладача, де є важливим високий рівень відповідальності та значна мотивація до удосконалення своїх знань та умінь [2]. Однак необхідність забезпечення безперервної підготовки професійної діяльності лікарів в умовах, що постійно змінюються, особливо з урахуванням розвитку світової практики, потребує введення нової якості впровадження педагогічних технологій [1].
Keywords: тези