PRF-згусток як ефективний біоактивний препарат у хірургічній стоматології - Коваль, Е. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Вивчити вплив PRF-згустку на стимуляцію росту кісткової та м'яких тканин пацієнта, оскільки він є джерелом лейкоцитів та фактору росту клітин, що вистилають стінки судин.
Keywords: тези доповідей