Електрокардіограма в нормі та при гіпертрофіях відділів серця. Основи ехокардіографії. Порушення серцевого ритму. Порушення функції провідності серця. Серцева недостатність. Модуль 2. Ч. 1 - Візір, Вадим Анатолійович; Приходько, Ігор Борисович; Школовий, Василь Володимирович; Шолох, Сергій Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з клінічної діагностики та лікування захворювань, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Внутрішня медицина" за спеціальностями "Лікувальна справа" та "Педіатрія".