Діастолічний індекс - "темна конячка" у діагностиці хронічної серцевої недостатності зі збереженою фракцією викиду лівого шлуночка - Лисенко, Владислав Андрійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи. Довести діагностичну та прогностичну цінність діастолічного індексу як додаткового критерію верифікації фенотипу ХСНзберФВЛШ в українській популяції.
Keywords: тези доповідей