Роль женщины в дорожно-транспортном травматизме (аналитический обзор) - Кудієвський, Анатолій Володимирович; Головаха, Максим Леонідович; Шишка, Ігор Васильович; Масленніков, Сергій Олегович; Кудиевский, А. В.; Головаха, М. Л.; Шишка, И. В.; Масленников, С. О. (My University, 2017)
Травматизм є однією з найважливіших медико-соціальних проблем сучасності для більшості країн світу. Травматизм у всьому світі неухильно зростає, наносячи суспільству величезний соціальний і економічний збиток. Значну частку в його структурі становлять дорожньо-транспортні травми, що належать до найбільш тяжких видів травматизму.
Роль жінки в дорожньо-транспортному травматизмі (аналітичний огляд)
Place of woman in the street-transport traumatism (analytical overview)
Keywords: жінка за кермом; дорожньо-транспортний травматизм