Соціально відповідальний маркетинг як складова соціальної відповідальності фармацевтичних підприємств - Ткаченко, Наталя Олександрівна (Х. : НФаУ, 2014)
Соціальна відповідальність (СВ) - це регулююча система суспільних відносин, історично сформований соціальний механізм, частиною якого є соціальна відповідальність бізнесу. Відповідно до цього поняття «соціальна відповідальність бізнесу» має включати в себе як відповідальність бізнесу перед суспільством, так і відповідальність суспільства, його різних соціальних груп та інститутів, перш за все, держави за створення оптимальних умов для його функціонування.
Keywords: тези доповідей