Вплив куріння на ротову порожнину - Асташенкова, С. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Вивчити вплив куріння на стан ротової порожнини, адже паління є великою медико-соціальною проблемою, а ротова порожнина є першим бар’єром на шляху тютюнового диму в організмі людини.
Keywords: тези доповідей