Морфологічні зміни астроцитів в перифокальних ділянках мозкового інфаркту - Сергеєва, Анна Миколаївна (My University, 2022)
Мета: дослідити морфологічні зміни астроцитів в перифокальних ділянках інфаркту мозку в гострому періоді захворювання.