Шляхи вирішення недоліків безперевного дистанційного навчання у фахівців фармацевтичної галузі - Єренко, Олена Костянтинівна; Смойловська, Галина Павлівна (К.: Гнозис, 2018)
Інформаційні технології міцно увійшли в наше життя, поступово займаючи все нові і нові ніші. Дистанційні освітні онлайн- технології у вигляді онлайн-курсів стали звичним робочим інструментом навчання провізорів-інтернів та слухачів курсів підвищення кваліфікації. Вирішення труднощів, які можуть виникнути при використанні онлайн-освіти, допомагає поліпшити існуючу систему навчання. Информационные технологии прочно вошли в нашу жизнь, постепенно занимая все новые и новые ниши. Дистанционные образовательные он-лайн технологии в виде он-лайн курсов стали привычным рабочим инструментом обучения провизоров-интернов и слушателей курсов повышения квалификации. Решение трудностей, которые могут возникнуть при использовании онлайн-образования, помогает улучшить существующую систему обучения. Information technologies firmly entered to our live, gradually occupying the new and new niches. The remote educational online-technologies in form of online courses became a habitual working tool of training pharmacist-interns and refresher training courses. The decision of difficulties which can arise with the use of online formation, assist to improve a present system of training.
Keywords: онлайн-технології; провізор-інтерн; післядиппомна освіта; онлайн-технологии; провизор-интерн; последипломное образование; online technology; pharmacist intern; postgraduate education