Навантаження викладача та ефективність дистанційного навчання - Каблуков, Андрій Олександрович; Мурзіна, Олена Анатоліївна (My University, 2020)
Нові технології, що використовують мережу Інтернет, не тільки здатні забезпечувати активне залучення студентів до навчального процесу, а й дозволяють управляти цим процесом, на відміну від більшості традиційних навчальних середовищ.
Keywords: тези доповідей