Фізична реабілітація пацієнтів з конструкцією кейдж - Гринченко, А. С.; Гурєєва, Антоніна Михайлівна (My University, 2024)
Фізична реабілітація пацієнтів з конструкцією кейдж після хірургічної стабілізації хребта є складним процесом, який потребує ґрунтовного розуміння анатомії, біомеханіки та фізіологічних особливостей пацієнта. Кейдж, або імплантат для міжхребцевих дисків, виконує стабілізуючу функцію для відновлення цілісності хребта і поліпшення його опорних функцій.