Тактика антибактеріальної терапії рецидивуючих бронхітів у дітей - Леженко, Геннадій Олександрович; Пашкова, Олена Єгорівна; Пантюшенко, Л. І.; Леженко, Г. А.; Пашкова, Е. Е.; Пантюшенко, Л. И.; Lezhenko, G. O.; Pashkova, O. Ye.; Pantyushenko, L. I. (My University, 2012)
У роботі проведено аналіз ефективності застосування перорального антибіотика Цефутилу (цефуроксиму аксетил) у терапії рецидивуючих бронхітів у дітей. Показано, що Цефутил є ефективним і безпечним препаратом та може бути рекомендований як препарат вибору в терапіїрецидивуючого бронхіту у дітей з ознаками бактеріальної інфекції. В работе проведен анализ эффективности применения перорального антибиотика Цефутил (цефуроксиму аксетил) в терапии рецидивирующих бронхитов у детей. Показано, что Цефутил является эффективным и безопасным препаратом и может быть рекомендован в качестве препарата выбора в терапии рецидивирующего бронхита у детей с признаками бактериальной инфекции. Analysis of efficiency of oral administration of Cefutil (cefuroximum axetil) antibiotic in treatment of reccurent bronchitis in children was carried out in this work. It is shown that Cefutil is an effective and safe medication and can be recommended as agent of choice in treatment of recurrent bronchitis in children with signs of bacterial infection.
Тактика антибактериальной терапии рецидивирующих бронхитов у детей
Tactics of antibacterial treatment of the recurrent bronchitis in children
Keywords: діти; рецидивуючий бронхіт; оксид азоту; Цефутил; дети; рецидивирующий бронхит; оксид азота; children; reccurent bronchitis; nitric oxide; Cefutil