Особливості викладання української мови у системі лінгвістичної підготовки інокомунікантів - Абрамова, Інна Георгіївна (Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2021)
Вивчення іноземними громадянами української мови на сучасному етапі стає найбільш актуальним, що пов’язано, насамперед, з євроінтеграцією України, а також зі змінами суспільної свідомості.