Нейропсихологічні порушення при атеротромботичному та кардіоемболічному підтипах ішемічного інсульту - Дарій, І. В.; Шендрик, О. О. (Чернівці, 2017)
Актуальність. Найпоширенішими патогенетичними підтипами ішемічного інсульту (ІІ) є атеротромботичний (АТІ) та кардіемболічний (КЕІ). В останній час накопичується все більше даних про залежність вираженості нейропсихологічних порушень від підтипу ІІ. Мета. Виявлення особливостей нейропсихологічних порушень атеротромботичного та кардіоемболічного підтипів ІІ.