Використання терапії ран негативним тиском у складі комплексного лікування глибокої стернальної ранової інфекції у пацієнтів кардіохірургічного профілю: власний досвід - Будагов, Расім Ільгамович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Поліпшення безпосередніх і віддалених результатів лікування пацієнтів кардіохірургічного профілю шляхом визначення доцільності застосування терапії ран негативним тиском у складі комплексної тактики післяопераційного ведення хворих з глибокою стернальною рановою інфекцією.
Keywords: тези доповідей