Нітроген(II) оксид як один із ключових факторів розвитку метаболічних порушень - Крашевський, Артем Володимирович (Харків : НФаУ, 2024)
Мета: проаналізувати роль нітроген(II) оксиду у розвитку метаболічних порушень.
Keywords: метаболічні порушення; нітроген оксид; цукровий діабет; ожиріння