Аналіз моніторингу хворих на хронічний гепатит В при визначенні необхідності проведення противірусного лікування - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Хелемендик, Анастасія Борисівна; Сіянова, Л. Ю.; Рябоконь, Юрій Юрійович; Ryabokon, E. V.; Helemendik, A. B.; Siyanova, L. Yu.; Riabokon, Yu. Yu. (My University, 2018)
Проведений аналіз моніторингу хворих на хронічний гепатит В при визначенні необхідності проведення противірусного лікування
Analysis of monitoring of patients with chronic hepatitis B in determining necessity of carrying out of anti-virus treatment
Keywords: вірусний гепатит В; противірусне лікування; цироз печінки; гепатоцелюлярна карцинома