Використання мультимедійних технологій у мовній підготовці іноземних студентів - Омельницька, Людмила Валентинівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Україна є досить популярною для навчання іноземців – з кожним роком усе більше студентів надають перевагу саме українським закладам вищої освіти. Зацікавленість освітньою системою України зовсім не дивує, оскільки іноземцям надаються майже такі самі умови навчання, як і для самих українців. Українські педагоги постійно працюють над удосконаленням методик навчання та розвитком способів донесення інформації до іноземних студентів. Цьому зокрема сприяє використання мультимедійних технологій.