Сервіси штучного інтелекту CHAT-GPT&BardAI - зміна парадигми системи медичної освіти - Рижов, Олексій Анатолійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна (My University, 2024)
Мета: розробити нову модель педагогічної системи, яка базується на суб’єкт-суб’єктних відносинах викладача та студента, враховує можливості сервісів ШІ та забезпечує розвиток творчої особистості студента у інформаційно насиченому міжпредметними зв’язками хмароорієнтованому середовищі з навчальної дисципліни.