Технологія керування навчальним процесом на базі онтологічної моделі з предмету медична інформатика - Рижов, Олексій Анатолійович (My University, 2019)
Системи дистанційного навчання активно впроваджуються в систему середньої та вишої освіти України. У більшості випадків, для розробки онлайн курсів та супроводу цих систем використовуються платформи LMS такі як Moodle, edX та інші. Такі системи дозволяють створити нелінійну траєкторію навчання студента, використовуючи систему правил, що аналізують результати контролю знань студента після вивчення відповідного блоку навчального контенту.
Keywords: тези доповідей