Питання підвищення якості прижиттєвої діагностики - Гончарова, В. О.; Дяченко, Л. В. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Проаналізовані результати роботи патологоанатомічної служби області за 2011-2013роки у розділах патологоанатомічних досліджень померлих та патогістологічних досліджень операційного та біопсійного матеріалу. Констатовано підвищення продуктивності патогістологічних лабораторій при автоматизації технологічного процесу (преаналітичний етап дослідження) та відповідній кваліфікації лікарів (аналітичний етап дослідження), що позитивно впливає на якість і вчасність прижиттєвої діагностики.
Keywords: патогістологічні дослідження; навантаження; продуктивність