Особливості використання рольових ігор на заняттях з «Української мови (за професійним спрямуванням)» - Федько, Ольга Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Формування комунікативної компетентності студентів на заняттях з «Української мови (за професійним спрямуванням)» передбачає підготовку до різних комунікативних ситуацій, пов’язаних із професійною діяльністю.
Keywords: тези доповідей