Гіпердіагностична спрямованість психодіагностичних тестів на інтернет-залежність студентів медичних ВНЗ - Столяренко, Андрій Миколайович; Столяренко, А. Н.; Stoliarenko, A. M. (Харків : [б. в.], 2018)
Проведено порівняльний аналіз результатів обстеження різними психодіагностичними тестами на інтернет-залежність студентів медичних ВНЗ. Відзначено гіпердіагностичну спрямованість існуючих психодіагностичних тестів у виявленні залежності від мережі Інтернет, наведено її причини. Проведен сравнительный анализ результатов обследования различными психодиагностическими тестами на интернет-зависимость студентов медицинских ВУЗов. Отмечена гипердиагностическая направленность существующих психодиагностических тестов в выявлении интернет-зависимости от сети Интернет, приводятся ее причины. The article presents a comparative analysis of the results of examination of medical students using various psychodiagnostic tests for the Internet addiction. Hyperdiagnostic trends of the existing psychodiagnostic tests for the Internet addiction were identified; its causes are reported.
Гипердиагностическая направленность психодиагностических тестов на интернет-зависимость студентов медицинских вузов
Hyperdiagnostic trends of psychodyagnostic tests for internet addiction of medical students
Keywords: інтернет-залежність; адикції; студенти; психодіагностика; психометрія; интернет-зависимость; аддикция; студенты; психодиагностика; психометрия; Internet addiction; addiction; students; psychodiagnosis; psychometry