Зміни артеріального тиску у щурів з експериментальним цукровим діабетом 1 типу - Ісаченко, Марія Ігорівна; Чабан, Ю. М. (My University, 2024)
Мета: дослідити зміни артеріального тиску у щурів з експериментальним цукровим діабетом 1-го типу.
Keywords: тези доповідей