Дистанційні форми навчання у процесі викладання дисципліни «Фізичне виховання» в ЗДМУ - Дорошенко, Едуард Юрійович; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Черненко, Олена Євгенівна; Шаповалова, Ірина Володимирівна; Сазанова, Інна Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Професорсько-викладацьким складом кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізичного виховання і здоров’я розроблено заходи для імплементації в освітній процес на платформі дистанційного навчання «Microsoft Teams». Зокрема, розроблено методичні матеріали для проведення практичних і самостійних занять, завдання для здійснення поточного та семестрового контролю з навчальних дисциплін «Фізичне виховання» та «Фізичне виховання і здоров’я: курс за вибором», тестові завдання, інформаційні матеріали для забезпечення постійного зв’язку студентів і викладачів.
Keywords: дистанційне навчання; глобальна пандемія; фізичне виховання; рухова активність; контроль; оцінка; функціональний стан; методичний підхід