Фармакобіохімічні характеристики піперидиній 2-(5-фуран-2-іл)-4-феніл-1,2,4-тріазол-3-ілтіоацетату - Парченко, В. В.; Пархоменко, Л. І.; Іздепський, В. Й.; Панасенко, Олександр Іванович; Книш, Євгеній Григорович; Пархоменко, Л. И.; Издепский, В. И.; Панасенко, А. И.; Кныш, Е. Г.; Parchenko, V. V.; Parhomenko, L. I.; Izdepsky, V. Y.; et al. (ЗДМУ, 2013)
Здійснено дослідження біохімічних показників крові різних груп тварин на фоні використання піперидиній 2-(5-фуран-2-іл)-4-феніл-1,2,4-тріазол-3-ілтіоацетату. Результати свідчать про високу фармакологічну активність піперидиній 2-(5-фуран-2-іл)-4-феніл-1,2,4-тріазол-3-ілтіоацетату та можуть бути основою для використання його як гепатопротекторного засобу при асоціативних бактеріозах тварин і порушенні обміну речовин, а також застосування цієї речовини як антиоксидантного та імуностимулюючого засобу. Проведены исследования биохимических показателей крови разных групп животных на фоне применения пиперидиний 2-(5-фуран-2-ил)-4-фенил-1,2,4-триазол-3-илтиоацетата. Результаты свидетельствуют о высокой фармакологической активности пиперидиний2-(5-фуран-2-ил)-4-фенил-1,2,4-триазол-3-илтиоацетата и могут быть основой для использования его как гепатопротекторного средства при ассоциативных бактериозах животных и нарушениях обмена веществ, а также применения этого вещества как антиоксидантного и иммуностимулирующего средства. The study of blood biochemical parameters of different groups of animals against the background of piperidine 2 - (5-furan-2-yl)-4-phenyl-1,2,4-triazol-3-iltioatsetat was performed. Results indicate high pharmacological activity of piperidine 2 - (5-furan-2-yl)-4-phenyl-1,2,4-triazoles-3-iltioacetate and may be the basis for its use as a hepatoprotective remedy for treatment of associative bacterioses and metabolic disorders in animals and for use of this substance as antioxidant and immunostimulating agent.
Фармакобиохимические характеристики пиперидиний 2-(5-фуран-2-ил)-4-фенил-1,2,4-триазол-3-илтиоацетата
Pharmacological and biochemical characteristics of piperidine 2-(5-furan-2-yl)-4-phenyl-1,2,4-triazol-3-iltioacetate
Keywords: піперидиній 2-(5-фуран-2-іл)-4-феніл-1,2,4-тріазол-3-ілтіоацетат; біохімічні показники крові тварин; пиперидиний 2-(5-фуран-2-ил)-4-фенил-1,2,4-триазол-3-илтиоацетат; биохимические показатели крови животных; piperidine 2-(5-furan-2-yl)-4-phenyl-1,2,4-triazol-3-iltioacetate; biochemical parameters of blood of animals