Передракові та злоякісні новоутворення у гінекології - Павлюченко, Михайло Іванович; Слинько, О. М. (Запорізький Державний Медичний Університет, 2015)
Навчальний посібник створений на підставі Наказів МОЗ України та згідно з робочою програмою викладання спеціальності «Акушерство і гінекологія» для студентів V-VI курсів медичних факультетів вищих навчальних медичних закладів 3-4 рівня акредитації