Філософія: курс лекцій для студентів – іноземних громадян 1-го курсу медичних та фармацевтичних факультетів - Утюж, Ірина Геннадіївна; Жадько, Віталій Андрійович; Спиця, Наталя Валеріївна; Сепетий, Дмитро Петрович; Мегрелішвілі, Марія Олексіївна (ЗДМУ, 2019)
Курс лекцій містить тематику, плани та матеріали лекційних занять. Призначений для студентів – іноземних громадян 1-го курсу медичних та фармацевтичних факультетів.