Особливості обміну речовин у кістковій тканині та тканинах зубів здорової людини - Александрова, Катерина Вячеславівна; Крісанова, Наталія Вікторівна; Рудько, Наталія Петрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчально-методичний посібник складено відповідно до програми з біологічної хімії, яка затверджена наказом МОН України, для самостійної роботи студентів вищих медичних навчальних закладів III-ІV рівнів акредитації під час підготовки до практичних занять з тем змістового модулю 9 «Функціональна біохімія органів і тканин» та для підготовки до складання іспитів з дисципліни «Біологічна хімія».