Використання симуляційних технологій при підготовці до об’єктивного структурованого клінічного іспиту - Назаренко, Олена Валеріївна; Лашкул, Дмитро Андрійович (Тернопіль : ТНМУ "Укрмедкнига", 2023)
В умовах пандемії COVID-19 та запровадження воєнного стану в Україні підготовка студентів-медиків до складання об’єктивного структурованого клінічного іспиту (ОСКІ) проводиться на клінічних кафедрах у форматі дистанційного навчання. Для успішного складання ОСКІ вкрай важливим є створення системи практичної підготовки, що є основою успішного оволодіння практичними навичками та фаховими компетентностями.