Актуальність впровадження проблемно-орієнтованого навчання на кафедрі дитячих інфекційних хвороб - Усачова, Олена Віталіївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Впровадження нових педагогічних підходів, що ґрунтуються на альтернативних механізмах передачі знань та одночасне використання мультимедійних засобів, комп'ютерів і Інтернет, дозволяє зробити процес «неявного навчання» більш інтенсивним і інтерактивним. Проблемно-орієнтовне навчання проводиться через інформаційну взаємодію майбутніх фахівців на тлі уміннь адаптуватися у швидко змінюваних умовах розвитку поколінь техніки і технологій та уміннь переглядати протягом короткого періоду свої професійні знання.
Keywords: проблемно-орієнтоване навчання; дитячі інфекції; віртуальні пацієнти