Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі : метод. посіб. для викладачів, які організовують самостійну роботу здобувачів ступеня д-ра філософії за третім освітньо-наук. рівнем в галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спец. 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 226 «Фармація, промислова фармація», 228 «Педіатрія» - Васецька, Лариса Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичний посібник є частиною навчально-методичного комплексу матеріалів, які призначено для напряму підготовки «Доктор філософії (PhD)» з основних питань педагогіки, дидактики і виховання студентів у медико-фармацевтичному закладі вищої освіти. Відповідно до робочої програми дисципліни «Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі» (ЗДМУ, 2019 р.) матеріали для самостійної роботи розраховані на 60 годин. Рекомендується для викладачів, які читають курс з основ педагогіки у ЗВО МОЗ України.