Изменения педагогических и психологических аспектов при введении информационных технологий в преподавание биохимии - Александрова, Е. В.; Белоконь, Л. Е.; Иванченко, Д. Г.; Крисанова, Н. В.; Рудько, Н. П.; Макоед, О. Б.; Шкода, А. С.; Александрова, Катерина Вячеславівна; Білоконь, Любов Євгенівна; Іванченко, Дмитро Григорович; Крісанова, Наталія Вікторівна; Макоїд, Ольга Борисівна; et al. (ЗДМУ, 2013)
Показана необходимость и обоснованы изменения в некоторых принципах формирования педагогических и психологических аспектов при введении информационных технологий в преподавание. Рассмотрены некоторые особенности использования информационных технологий, выработка тактики и стратегии организации совместной деятельности преподавателя и студента. Показано необхідність і обґрунтовано зміни у деяких принципах формування педагогічних і психологічних аспектів при введенні інформаційних технологій у викладання. Описано окремі особливості використання інформаційних технологій, напрацювання тактики та стратегії організації сумісної діяльності викладача та студента. The necessity and grounding of change of some principles in the formation of pedagogical and psychological aspects in teaching of informational technologies are shown. Some peculiarities of information technologies use are described as well as the development of tactic and strategy of the organization of teacher and student cooperative activity.
Зміни педагогічних та психологічних аспектів при введенні інформаційних технологій у викладання біохімії
The change of pedagogical and psychological aspects under the introduction of informational technologies in biochemistry teaching
Keywords: инновация; интерактивность; педагогические подходы; компьютеризация; іновація; інтерактивність; педагогічні підходи; комп’ютеризація; innovations; interactivity; pedagogical approaches; computerization