Фармакологічна корекція нейрогуморальних порушень у хворих на ішемічну хворобу серця, коморбідну з неалкогольною жировою хворобою печінки - Михайловська, Наталія Сергіївна; Міняйленко, Любов Євгеніївна (Тернопіль: Укрмедкнига, 2017)
Мета: вивчити вплив базисної терапії з додаванням екзогенного L-аргініну та урсодезоксихолевої кислоти (УДХК) на нейрогуморальні порушення у хворих на ішемічну хворобу серця (ІХС) коморбідну з неалкогольною жировою хворобою печінки (НАЖХП).
Keywords: тези