Ефективність застосування ізометричних та ізотонічних вправ для чотириголового м’яза у жінок 20-25 років з хондромаляцією надколінка 2-го ступеню - Мамедова, Д. А.; Шаповалова, Ірина Володимирівна (My University, 2023)
Мета дослідження: вивчити ефективність впливу ізотонічних та ізометричних вправ на квадрицепс стегна ураженої кінцівки, їх вплив на біль, якість життя та функціональну здатність у пацієнтів з діагнозом ХМН.
Keywords: тези доповідей