Підвищення мотивації студентів медичного ВНЗ під час дистанційного навчання - Ярцева, Марія Олександрівна; Ярцева, Дар'я Олександрівна (My University, 2023)
Незважаючи на те, що дистанційна освіта законодавчо закріплена в Україні з 2013 року [1], особливої актуальності цей вид навчання набув із початком пандемії коронавірусної хвороби в Україні 2020 року, а посилився із початком повномасштабного вторгнення росії в лютому 2022 року. Особливістю дистанційної освіти в медичному виші є відсутність доступу до клінічних кейсів за участі пацієнтів.
Keywords: тези доповідей